Emaerket

Conwood Carmel cava mist kuffertsæt

Bedøm

3.295,00 kr
  • På lager, klar til afsendelse

Beskrivelse

Detaljer

Ved valget af en Carmel™ får du en kuffert der er fast og specielt designet, så man kan pakke effektivt. De fordybede stænger i skalfladen tilføjer stivhed og styrke til kufferten. Derudover bidrager den let afrundede form også til den overordnede holdbarhed.

En MicroDot™ overfladestruktur, hjælper med at beskytte overfladen mod slitage, mens den fremhæver farverne og designet af kufferten. Skalmaterialet Conwood DuraMAKX™ giver enestående styrke, holdbarhed samt vægtegenskaber.

Letvægts Conwood-Select 8-trac™ hjulsystemet har super manøvredygtighed, let rulning og holdbarhed. Disse hjul har stor diameter (50 mm) samt en specialudviklet dækoverflade til stille og glat rulning.

Carmel™ har et fuldt foret og luksuriøst interiør, som indeholder en integreret opdeler, lommer i låget, pakningsstropper i bunden og en ekstra lynlåslomme.

Kufferterne har også mange gode detaljer. Bl.a. den godkendte integrerede TSA-lås, som er nedsænket og derfor mindre tilbøjelig til at blive beskadiget. Vores komponenter er omhyggeligt udvalgt, hvilket gør kufferterne pålidelige og holdbare.

De to store kufferter i sættet har desuden Conwoods Space+™ expander system, hvilket betyder, at modellerne kan udvides op til 35 mm i dybden.

Der er 3 års Conwood® WeCare™ garanti på kufferterne. Garantien giver 3 års dækning på mangler i materialer og håndværk på skallen samt komponenter. Se venligst conwood.eu for yderligere oplysninger om din garanti.

Mål: 55 x 40 x 20 cm / 66 x 44 x 27 cm / 78 x 54,5 x 30 cm.
Vægt: 2,8 kg / 4,2 kg / 4,8 kg.
Liter: 30 L / 71 L / 107 L.
Materiale: Polycarbonat og ABS.
Style: CABCA101-88.

Specifikationer

Yderligere information

Varenummer CABCA101-88
Brand Conwood

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE AF PRODUKTET

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Conwood Carmel cava mist kuffertsæt

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Egenskaber
Kvalitet
Pris