Emaerket

Echolac Cielo sølv kuffertsæt

Bedøm

Pris: 4.095,00 kr

Tilbud 2.047,50 kr

Du sparer 50% i alt 2047.5 kr.
  • På lager, klar til afsendelse

Beskrivelse

Detaljer

Den elegante og funktionelle CIELO™ har en garantipakke i verdensklasse.

Modellens skal er lavet af det holdbare og slagfaste materiale EchoLite™ polycarbonat med Covestro Makrolon® råmaterialer. Kufferten er ekstra beskyttet mod slitage og ridser, da den har en StealthShield™ overfladestruktur. Desuden tilfører linjedetaljerne ekstra stabilitet til modellen.

CIELO™ har TwinShield™ lynlåse, der kører glat og er ekstra modstandsdygtige. Modellens form sikrer, at du kan pakke dine ting effektivt. Den indeholder en DeLux™ konstruktion, der gør det muligt for dig at organisere dine ting, så de ligger pænt under hele rejsen. Derudover har den store og mellem CIELO™ model en SizeUp™-udvidelsesfunktion, som kan give ekstra volumen.

Kufferten har Echolac Select ErgoStop™ teleskophåndtag, som let kan tilpasses ergonomisk korrekt til den enkelte bruger. Kabinekufferten har derudover en fast hank, og de to større modeller har to faste hanke. Kuffertens Echolac Select 8trac™ hjulsystem gør desuden, at denne model bevæger sig glat og lydløst. Modellen har en indbygget Travel Sentry godkendt TSA-lås, der øger sikkerheden af dine ting.

Modellen er dækket af den unikke garanti Echolac® Super8™ Warranty, som dækker skader på kuffertens skal i 8 år, selv hvis skaden er forårsaget af håndtering fra tredjemand. Derudover er der 3 års garanti på mangler i kuffertens andre komponenter. Garantien dækker dog ikke kosmetiske skader eller skader, der er opstået i forbindelse med slitage.

Mål: 75 x 53 x 30/33 cm / 67 x 47 x 26/29 cm / 55 x 40 x 20 cm.
Vægt: 4,8 kg / 3,8 kg / 2,7 kg.
Liter: 102/112 L / 70/77 L / 37 L.
Materiale: Polycarbonat.
Style: Cielo.

Specifikationer

Yderligere information

Varenummer PC121W-EPCCI101-09
Brand Echolac

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE AF PRODUKTET

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Echolac Cielo sølv kuffertsæt

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Egenskaber
Kvalitet