Emaerket

Echolac Dynasty ivory white kuffertsæt

Bedøm

Pris: 5.595,00 kr

Tilbud 2.797,50 kr

Du sparer 50% i alt 2797.5 kr.
  • På lager, klar til afsendelse

Beskrivelse

Detaljer

Luksuriøs og elegant kuffertsæt fra Echolac i højkvalitets materialer!

Dynasty™ er lavet i det slagfaste materiale polycarbonat, som sikrer ultimativ holdbarhed. Den lodrette bjælke i aluminium er ikke kun en flot detalje på kufferten, da denne også tilfører ekstra styrke til modellen. Derudover har kufferten en speciel overfladestruktur kaldet StealthShield™, som beskytter kufferten mod slitage og ridser.

Kuffertens interiør X:change™ er udtagelig, så det er muligt at vaske eller udskifte det. Indvendigt har Dynasty™ justerbare stropper i både bund og låg, så dine ting bliver på plads under hele rejsen. Denne model har desuden en integreret TSA-lås, som øger sikkerheden af dine ting.

Modellen er udstyret med et Select ErgoStop™ teleskophåndtag, som let kan indstilles, så det passer til den enkelte bruger. Udover dette har modellen to faste hanke. Kuffertens Echolac Whisper8trac™ hjulsystem med højkvalitets hjul fra mærket Hinomoto, gør at modellen bevæger sig elegant og lydløst. Kufferten har vandtætte AirSeal™ lynlåse, der både kører glat og er modstandsdygtige.

Da Dynasty™ er udviklet med særlig opmærksomhed på holdbarhed, er modellen dækket af den unikke garanti Echolac® Super8™ Warranty, som dækker skader på kuffertens skal i 8 år, selv hvis skaden er forårsaget af håndtering fra tredjemand. Derudover er der 3 års garanti på mangler i kuffertens andre komponenter. Garantien dækker dog ikke kosmetiske skader eller skader, der er opstået i forbindelse med slitage.

Mål: 76 x 53 x 29 cm / 67 x 47 x 25 cm / 55 x 40 x 20 cm.
Vægt: 4,9 kg / 3,9 kg / 2,9 kg.
Liter: 100 L / 67 L / 37 L.
Materiale: Polycarbonat.
Style: Dynasty.

Specifikationer

Yderligere information

Varenummer PC142Y-EPCDY101-11
Brand Echolac

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE AF PRODUKTET

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Echolac Dynasty ivory white kuffertsæt

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Egenskaber