Emaerket

Echolac Fusion 76 cm dark grey kuffert

Bedøm

Pris: 1.499,00 kr

Tilbud 1.274,15 kr

Du sparer 15% i alt 224.85 kr.
  • På lager, klar til afsendelse

Beskrivelse

Detaljer

Echolac FUSION™ er inspireret af kombinationen af skønhed, styrke og nytte, der kræves i moderne arkitektur.

Målet i designprocessen af FUSION™ var at skabe en model, der både kan klare nuværende og fremtidige krav til en kuffert. Echolacs designteam og virksomhedens direktør Elton Zheng har derfor måtte overveje de allerbedste måder, hvorpå de kan kombinere materialer og fremstillingsmetoder og dermed skabe en model, der både er smuk og har gode anvendelsesmuligheder.

Takket være de anvendte fremstillingsteknikker har det været muligt, at minimere kuffertens vægt og samtidig maksimere dens styrke. Kufferten er lavet af højkvalitets materialet ElastoMite™ polypropylen og aluminium. Alle kuffertens elementer er omhyggeligt udvalgt, så de alle tilfører noget til modellens samlede styrke. FUSIONs udvendige struktur PowerGrooves™ er med til at øge holdbarheden og styrken af kufferten.

FUSION™ har en praktisk DeLux™ konstruktion indvendigt med luksuriøst foringsmateriale, som gør det let for dig at pakke og organisere dine ting. Modellen har to faste hanke samt et Echolac Select ErgoStop™ teleskophåndtag med fire forskellige højdeniveauer, så det let kan indstilles ergonomisk korrekt til enhver bruger.

Denne kuffert bevæger sig lydløst, da den er udstyret med hjulsystemet Echolac Select 8trac™, der har en TPE overflade, som øger hjulenes holdbarhed. Derudover er denne model udstyret med et Vault™ 3-punkts låsesystem, som har integreret Travel Sentry TSA-kombinationslåse, der giver ekstra sikkerhed til dine ting under rejsen.

FUSION™ er udviklet til at være specielt modstandsdygtig, og derfor får du også en ekstraordinær garantipakke med til kufferten. Modellen er dækket af den eksklusive Echolac® Super8™ Warranty, som giver dig 8 års garanti på kuffertens skal. Det unikke ved denne garanti er, at den også dækker, hvis skaden på skallen er sket under håndtering fra tredjemand. Udover dette vil der være 3 års garanti på kuffertens andre komponenter som f.eks. håndtag og hjul. Skader dækkes dog ikke hvis den skyldes slitage eller er kosmetiske.

Mål: 76 x 53 x 29 cm.
Vægt: 5 kg.
Liter: 100 L.
Materiale: Polypropylen.
Style: Fusion.

Specifikationer

Yderligere information

Varenummer PW004-EPPFU401-04
Brand Echolac

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE AF PRODUKTET

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Echolac Fusion 76 cm dark grey kuffert

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Egenskaber
Kvalitet